Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto
imatge entitat
Societat Catalana d'Immunologia 
V Congrés Societat Catalana d'Immunologia

Dies 17 i 18 de novembre 2011 | Auditori

17-11-2011 | Auditori

20:00 - 20:40 Inscripció i recollida de documentació

20:00 - 20:45 Obertura del congrés

20:45 - 22:15 Sessió Inaugural. Taula de debat i formació: Del diagnòstic al tractament

Moderador/a:  Moisés Labrador  

Societat Catalana d'Immunologia

TAB i al·lèrgia a fàrmacs

Ponent:  Maria Luisa Sanz

Servicio de Alergia, Clínica Universitaria de Navarra

Tractaments anti-IgE

Ponent:  César Picado

Unitat de Al·lergologia. Hospital Clínic, Barcelona

22:15 - 23:05 Comunicacions lliures I

23:05 - 23:30 Visita de posters-pausa cafè

23:30 - 24:20 Comunicacions lliures II

24:20 - 25:15 Sessió convidada I

Moderador/a:  Jordi Lloberas  

Societat Catalana d'Immunologia

L’epidèmia de les malalties al·lèrgiques: punt de vista epidemiològic

Ponent:  Josep Mª Antó

Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL)

18-11-2011 | Auditori

08:30 - 09:00 Inscripció tardana i recollida de documentació

09:00 - 10:00 Assemblea general ordinaria SCI

10:00 - 11:00 Sessió Convidada II

Moderador/a:  Odette Viñas  

Societat Catalana d'Immunologia

Asthma and food allergy:immune processes in two different mechanisms

Ponent:  Manel Jordana

Center for Gene Therapeutics, Canadà

11:00 - 11:30 Visita de posters-pausa de cafè

11:30 - 12:30 Comunicacions lliures III

Moderador/a:  Manel Juan  

Societat Catalana d'Immunologia

12:30 - 13:30 Sessió Convidada III

Dissecting allergen-specific CD4+T cell responses

Ponent:  Barbara Bohle

Medical University of Vienna

13:30 - 15:00 Dinar-Visita de pòsters

15:00 - 16:00 Sessió Convidada IV

Moderador/a:  Joan Bartra  

Societat Catalana d'Immunologia

Component resolved diagnosis (single allergens) in the evaluation of food allergy

Ponent:  Barbara Ballmer-Weber

Hospital Zurich

16:00 - 16:30 Comunicacions lliures IV

16:30 - 17:00 Visita de pòsters - pausa de cafè

17:00 - 17:55 Comunicacions lliures V

17:55 - 19:00 Sessió de Clausura

Moderador/a:  Mariona Pascal  

Societat Catalana d'Immunologia

Immunotherapeutic Treatment of Food Allergy

Ponent:  Hugh A. Sampson

Jaffe Food Allergy Institute, USA

19:00 - 19:10 Votacions del premi a la millorcomunicació del congrés i clausura