Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/SSA ESPECIALISTA EN MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA
Publicació: 12/12/2017
Referència: 4930
Descripció:

El CONSORCI SANITARI DE L'ANIA, Institució sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut, precisa incorporar per al seu Centre d’Atenció Primària un/a METGE/SSA ESPECIALISTA EN MEDICINA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

 Els/les candidats/es hauran de complir els requisits de Llicenciat/da o Grau en Medicina i Cirurgia i disposar del títol d’especialista en Medicina Familiar i Comunitària (preferentment via MIR).

 Es valorarà:

-Experiència professional en un centre d’atenció primària

-Formació contínua complementària

-Capacitat organitzativa i de recerca.

- Capacitat de treball en equip.

-Carnet de conduir.

-Coneixement de la llengua catalana, tant oral com escrit, adequat a les funcions.

S’ofereix: Contracte laboral a jornada completa, incorporació immediata, carrera professional segons Conveni de la Sanitat Concertada, docència i formació.

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal.

Candidats/es interessats/des: Enviar CV a rrhh@csa.cat indicant referència Medicina Familiar. Data límit presentació de candidatures 15 de gener de 2018.