Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge/ssa especialista en pediatria. Atenció Primària. Manresa
Publicació: 19/09/2019
Referència: 8707
Descripció:

S’incorporarà a ALTHAIA, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, www.althaia.cat institució docent amb activitat hospitalària i ambulatòria, que compta amb 418 llits d’aguts, on es realitzen més de 21.000 intervencions quirúrgiques a l’any.

S’integrarà al Servei de Pediatria, format per 21 facultatius/ves especialistes, i que desenvolupa totes les activitats de l’especialitat corresponents a un hospital pediàtric de nivell 2A. També col·labora amb la UIC en la formació de MIR en Pediatria.

Els professionals d'atenció primària estan integrats a les sessions del servei i a l'atenció continuada de l'Hospital.

Es requereix: Títol d’Especialista en pediatria, preferentment via MIR o homologació vigent a Espanya o Títol de Medicina Familiar i Comunitària amb Màster en Pediatria

Es valorarà: Experiència en l'especialitat Bona relació interpersonal Capacitat de treball en equip Adaptació als canvis (flexibilitat)

S’ofereix: Contracte temporal, mínim 9 mesos amb possibilitat de continuïtat. Jornada completa (100% - 1688 h/any)

Horari: De Dll a Dv: 2 matins de 8 a 15h i 3 tardes de 13 a 21h + guàrdies d'atenció continuada hospitalària

Formació continuada Salari segons conveni SISCAT Incorporació immediata (segons disponiblitat del candidat/a) Interessats/des Incriure's a la oferta mitjançant el següent enllaç http://bit.ly/2V0w1dw, o enviar mail a seleccio@althaia.cat, adjuntant carta de presentació i CV.