Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


RADIOLEG especialitzat en mama
Publicació: 20/04/2018
Referència: 5473
Descripció:

Prestigiós consultori a Barcelona, precisa la incorporació de Radiòlegs especialitzats en mama.

Requisits:

-Llicenciatura en medicina i especialitat en Radiologia o títol d’especialista convalidat pel Ministeri.

-Experiència en mama (ecografies i biòpsies). Si no té experiència en mama (recent acabat el Mir) hi ha la possibilitat de que el centre el formi.

 

Requisits: -Llicenciatura en medicina i especialitat en Radiologia o títol d’especialista convalidat pel Ministeri. -Experiència en mama (ecografies i biòpsies). Si no té experiència en mama (recent acabat el Mir) hi ha la possibilitat de que el centre el formi. 
 
 
S’ofereix: -Possibilitat de treballar a jornada completa, mitja o per hores. -Contracte laboral o com a lliure professional. -Salari, segons taula salarial, depenent dels anys aportats en l’especialització. Requisits: -Llicenciatura en medicina i especialitat en Radiologia o títol d’especialista convalidat pel Ministeri. -Experiència en mama (ecografies i biòpsies). Si no té experiència en mama (recent acabat el Mir) hi ha la possibilitat de que el centre el formi.   S’ofereix: -Possibilitat de treballar a jornada completa, mitja o per hores. -Contracte laboral o com a lliure professional. -Salari, segons taula salarial, depenent dels anys aportats en l’especialització. Requisits: -Llicenciatura en medicina i especialitat en Radiologia o títol d’especialista convalidat pel Ministeri. -Experiència en mama (ecografies i biòpsies). Si no té experiència en mama (recent acabat el Mir) hi ha la possibilitat de que el centre el formi.

 

S’ofereix:

-Possibilitat de treballar a jornada completa, mitja o per hores.

-Contracte laboral o com a lliure professional.

-Salari, segons taula salarial, depenent dels anys aportats en l’especialització