Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge/ssa Especialista en Pediatria, Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa
Publicació: 20/09/2019
Referència: 8711
Descripció:

La persona seleccionada tindrà com a missió proporcionar atenció mèdica especialitzada al malalt, per aconseguir la seva curació o en el seu defecte, facilitar una qualitat de vida adequada en el decurs de la malaltia, amb la finalitat de garantir la qualitat, eficiència i equitat de l’assistència mèdica en un marc de sostenibilitat econòmica. Requerim:

- Titulació d’especialista en Pediatria

- Es valorarà experiència professional

- Valorable doctorat

- Informàtica a nivell usuari

- Valorable anglès

Oferim:  Integració en el Procés d’Atenció Ambulatòria de la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa; Incorporació a l’Àrea Pediàtrica del Centre d’Atenció Primària Sant Cugat, amb opcions de mobilitat dins de l’àrea integrada;  Jornada completa en horari lliscant, amb dedicació parcial a la línia de recerca i opció a realitzar el doctorat o dedicació parcial a subespecialitat; Contracte indefinit.

Incorporació: Immediata

Lloc de treball: Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Les persones interessades poden enviar el seu currículum, indicant la referència corresponent a l’adreça electrònica seleccio@mutuaterrassa.es