Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/METGESSA ESPECIALISTA EN PEDIATRIA
Publicació: 10/01/2020
Referència: 9781
Descripció:

Depenent de la Cap de Servei de Pediatria, la missió d’aquest lloc de treball es concreta en atendre la subespecialitat d’al·lergologia pediàtrica al Servei de Pediatria de l’Hospital de Mataró, així com l’assistència a hospitalització i/o neonatologia, i atenció continuada segons planificació. Participació en les activitats de docència i recerca pròpies de l’especialitat.

Sol·licitud i documentació a presentar:

Les persones interessades han de remetre una carta amb la seva sol·licitud, argumentant la motivació per desenvolupar aquesta tasca, acompanyant la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI, NIE o Passaport.

- Titulació de Llicenciat/da en Medicina i Cirurgia.

- Titulació oficial de Metge especialista en Pediatria via MIR o homologada

- Els certificats de serveis prestats s’hauran de presentar sempre en format original emès pels òrgans, les autoritats o els càrrecs que duen a terme la gestió de recursos humans a la unitat corresponent.

- Currículum Vitae actualitzat, adjuntant la documentació acreditativa del mateix.

El termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida serà de fins el dia 17 de gener de 2020 a les 14 hores, indicant referència CSM192-19.

El lloc de presentació serà el Departament de Persones del Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Mataró, Carretera de Cirera nº 230, 08304 Mataró, planta -2) a l’atenció de la Sra. Paqui Cano.També es pot fer arribar per correu electrònic a l’adreça seleccio.personal@csdm.cat.