Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Professor/a dels Estudis de Ciències de la Salut. Àmbit de Salut Digital (eHealth) de la Universitat Oberta de Catalunya
Publicació: 10/08/2017
Referència: 4496
Descripció:

La UOC és una universitat innovadora, arrelada a Catalunya i oberta al món, que forma les persones al llarg de la vida contribuint al seu progrés i al de la societat, alhora que duu a terme recerca sobre la societat del coneixement.

 La UOC vol ser una universitat que, connectada en xarxa amb la resta d’universitats del món, impulsa la construcció d’un espai global de coneixement i la recerca de frontera en societat del coneixement.

 La persona seleccionada s’incorporarà com professor/a a l’equip dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC, en l’àmbit de Salut Digital (eHealth)

 

Innova en el model educatiu propi que se centra en l’estudiant, oferint una formació de qualitat i personalitzable, per fomentar la seva competitivitat i contribuir al progrés de la societat.

 Funcions:

 El professorat de la UOC, en el seu àmbit de coneixement, impulsa i dirigeix l'activitat docent no presencial, per la qual cosa té cura de l'adequació dels plans d'estudi, dels continguts de les matèries i dels materials docents i vetlla per la coordinació del procés d'aprenentatge dels estudiants. Correspon, igualment, al professorat propi impulsar la innovació, especialment en les metodologies i tècniques aplicades a l'ensenyament no presencial i la recerca en el seu àmbit de coneixement.

 Es realitzarà una contractació laboral indefinida, a temps complet i amb previsió d’incorporació immediata.

 El centre de treball serà a la seu del 22 @ ubicada a la Rambla del Poblenou 156 de Barcelona.

 

Demanem:

 ●     Doctor en Ciències de la Salut, Ciències de la Vida, Enginyeria Informàtica o equivalent

●     Demostrada experiència professional i de recerca relacionada amb la salut digital o eSalut en qualsevol dels seus àmbits.

●     Domini d’eines ofimàtiques a nivell d’usuari

●     Capacitat de comunicació i d’expressió oral i escrita en castellà i català.

●     Nivell d’anglès a partir de B2 del marc comú de referència, o equivalent al First Certificate.

●     Habilitat per a les relacions personals i per a la comunicació verbal i escrita.

●     Persona amb un alt nivell d’iniciativa, autonomia, capacitat d’organització i de treball en equip.

 

 Valorem:

 ●     Disposar d’acreditacions d’agències de qualitat universitària

●     Estades de recerca a l’estranger

●     Coneixement de l’entorn sanitari

●     Experiència prèvia en el sector universitari

●     Coneixements del model educatiu de la UOC.

 

Sol·licitud:

Per a poder participar en el procés de selecció, és necessari registrar-se com a candidat/a a l’espai Uneix-te al nostre equip que hi ha al portal www.uoc.edu i, un cop donat d’alta, i dins de l’espai de candidat/a, presentar en el perfil la sol·licitud.