Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Metge/ssa especialista en Pediatría (UCI Pediàtrica i Neonatal) al Parc Taulí Hospital Universitari (Sabadell)
Publicació: 18/11/2019
Referència: 9319
Descripció:

Parc Taulí Hospital Universitari (Sabadell) busca 1 metge/a especialista en Pediatria amb coneixements i experiència en UCI Pediàtriques, amb contracte d'interinatge. Les condicions laborals són les establertes en el II Conveni de la Sanitat Concertada Catalana.

Incorporació: segona quinzena de gener de 2020 entitat amb un hospital universitari (formació MEF i Grau) de referència per a una població de 1,5 milions d’habitants, amb desenvolupament d’especialitats pediàtriques i cures intensives (pediàtriques i neonatals) i amb una àmplia experiència docent i de recerca.

REQUISITS: Títol de llicenciatura/grau en Medicina i Cirurgia i títol d’especialista en Pediatria i les seves Àrees Específiques.

ES VALORARÀ: Currículum; Coneixements acreditats en Cures Intensives Pediàtriques; Experiència de treball en Unitats de Cures Intensives Pediàtriques; Experiència en l’abordatge del pacient complex en l’àmbit específic de la seva competència; Disponibilitat per a l’atenció continuada del pacient greu; Experiència docent i d’investigació; Capacitat de treballar en equip, lideratge i habilitats comunicatives amb pacients, familiars i professionals.