Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


Plaça de patòleg - Corporació Parc Taulí
Publicació: 31/07/2019
Referència: 8260
Descripció:

El Parc Taulí Hospital Universitari és l'hospital públic de Sabadell i atén una població de referència de 392.000 habitants, de Sabadell i altres 8 municipis del Vallès Occidental. Per a determinades patologies complexes abasta encara més territori. És hospital docent universitari (Unitat Docent Parc Taulí, de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, on s’imparteix el grau de Medicina a partir de 3r curs), i compta també amb l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí.

 

El Servei d'Anatomia Patològica el formem 43 professionals, dels quals 13 són patòlegs de plantilla i, en aquests moments, 7 són especialistes en formació. Està acreditat per a la formació d’especialistes amb dues places/any i el seu sistema de gestió de processos i qualitat disposa de la certificació ISO 9001:2015.

 

Es busca un/a patòleg/patòloga que tingui la voluntat i predisposició per a integrar-se a la nostra forma de treballar, que tingui capacitat de treball en equip i interès en docència (formació postgrau i col·laboracions en la docència pregrau) i en implicar-se en treballs de recerca. Es valoraran els CVs, els coneixements que aportin, l’experiència docent i en investigació i l’encaix en l’organització interna. La provisió de la plaça actualment convocada es farà tenint present la visió de les necessitats del servei a mig termini.

 

Per a més informació sobre el servei: http://www.tauli.cat/udiat/patologia

 

Per a més informació institucional: http://www.tauli.cat

 

La sol·licitud de participació a la convocatòria actual s’ha de presentar a l’enllaç: http://bit.ly/32NhhBY amb termini fins el 15 de setembre de 2019. Trobareu la informació seguint l’adreça: http://www.tauli.cat/tauli/professionals/treballar-amb-nosaltres i anar a Anuncis de treball.

 

Per a qualsevol informació addicional pots contactar directament amb mi, adreçant-te al correu: jcferreres@tauli.cat  des d’ara i fins el 23 d’agost o a partir del 3 de setembre i fins el tancament de la convocatòria.