Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


ESPECIALISTA PSIC CLINICA H de Dia Badalona
Publicació: 02/08/2017
Referència: 4475
Descripció:

La Fundació Vidal i Barraquer convoca una plaça d'Especialista en Psicologia Clínica per l'Hospital de Dia de Badalona. Dedicació 25 hores setmanals. Contracte eventual de 6 mesos amb possibilitat d'indefinit. Incorporació immediata. Retribució segons el 1r conveni col·lectiu dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, sociosanitaris i centres de salut mental concertats amb el Servei Català de la Salut. 

Requisits: Titol d'Especialista en Psicologia Clínica. Experiència en treball amb adolescents. Habilitats de treball en equip. Preferible orientació dinàmica/sistèmica/integradora. Certificat de delictes de naturalesa sexual actualitzat.   Tasques a realitzar: avaluació, diagnòstic i tractament dels adolescents i les seves famílies. Elaboració amb l'equip dels programes terapèutics individuals. Coordinació amb els diferents serveis de la Xarxa. 

Enviar CV a la Sra. Noemí Paniello npaniello@fvb.cat indicant a l'assumpte del correu:  Psicòleg/psicòloga Hospital de Dia de Badalona