Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


1 METGA/METGESSA ADJUNT SERVEI DE MEDICINA INTERNA I URGÈNCIES, HOSPITAL GENERAL DEL PARC SANITARI DE SANT JOAN DE DÉU, SANT BOI DE LLOBREGAT (BARCELO
Publicació: 10/04/2018
Referència: 5420
Descripció:

Es necessita incorporar 1 metge/gessa adjunt per al Servei de Medicina Interna i Urgències de l’Hospital General del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. S’ofereix integració en equip amb desenvolupament de funcions pròpies del Servei, combinant activitat de planta d’hospitalització convencional, atenció continuada i guàrdies de 12 hores laborables i festius. S’ofereix 1 plaça al 100% de jornada per cobertura de baixa maternal seguida posteriorment de cobertures d’estiu. Duració inicial mínima de 6 mesos. Treball assistencial a planta d’hospitalització convencional més cobertures de tardes i guàrdies. Possibilitat de contractacions parcials per guàrdies al Servei de Medicina Interna i Urgències. Requisits: Llicenciat/da o Grau en Medicina i Cirurgia i Especialitat de Medicina Interna, preferentment via MIR o homologació vigent a l’estat espanyol. Es valorarà: Experiència en l’especialitat de Medicina Interna, Urgències i maneig de pacient crític. Incorporació immediata •Condicions laborals en base aI Conveni col•lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut. Les persones interessades han d’enviar CV al següent emal: xavier.martret@pssjd.org. Contacte: Dr Xavier Martret, tel 677.222.536.