Imprimir


· Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears ·
<>

Amb la present tenim el plaer de convidar-vos a l'Acte de Lliurament dels Premis i Beques de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears que se celebrarà el dimarts, 23 de maig, a les 19’00 hores, a l’Auditori de l’Acadèmia (C/ Major de Can Caralleu, 1-7).

Aquest any, com a novetat, es lliurarà juntament amb els Premis i Beques de l'Acadèmia i de les societats científiques que participen, els guardons als socis de mèrit de la nostra institució, que han estat atorgats al Dr. Ramon Fitó Morató, a la Dra. Aurora Otero Camprubí, al Dr. Joan Plaja Masip i al Dr. Ramon Pujol Farriols.

Per a nosaltres seria un plaer poder comptar amb la vostra presència el proper dimarts 23 de maig.

A l’espera de fer-ho personalment, rebeu una salutació cordial,

 

Mercè Balcells
Gerent de l’Acadèmia


Preguem confirmin la seva assistència a la nostra secretaria al telèfon 932031053 o al mail secretariajuntes@academia.cat

Vostè rep aquesta informació com a soci de l'Acadèmia, o com antic alumne d'alguna de les activitats formatives.
Les seves dades formen part del fitxer gestionat per la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques (Major de Can Caralleu, 1-7, 08017 Barcelona), i únicament seran tractades als afectes d'enviar-los informació referent a serveis i activitats que es porten a terme des de la Fundació Acadèmia. D'acord amb la legislació vigent se li comunica que pot exercir davant el Responsable del Tractament, és a dir, la Fundació esmentada, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició. Se li comunica que es pot adreçar al Delegat de Protecció de Dades a través de l'e-mail protecciodedades@academia.cat | www.academia.cat. Així mateix se li indica que en cas de considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Estatal de Protecció de Dades.