Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Activitats extraacadèmiques

01-01-2017 Convocatòria Becas 2017. Fundación Pere Clavel.
Quan: Des de gener de 2017 fins a desembre de 2017
Hora inici: 00:00
On: Dates límit de les diferents beques de formació

Més informació: http://fundacionclavel.com/fc_proyectos/becas-formacion#historia
21-09-2017 Tallers gratuïts de cuina adaptada pels malalts de disfagia
Quan: Dies 21, 22 i 23 de setembre de 2017
Hora inici: 11:00
On: Palau de Congressos de Catalunya

Us informem que s’han organitzat uns tallers de cuina adaptada per malalts amb dificultat d’empassar. Aquests tallers tindran lloc dins del Congrés Mundial de Disfàgia que es celebrarà els dies 21, 22 i 23 de setembre.

Són tallers gratuïts dirigits tant a professionals de la salut com familiars de pacients i cuidadors. Per inscriure’s només cal omplir un formulari a http://furega.com/disfagia/tallerscongres/

En aquests tallers es comptarà amb la col·laboració de prestigiosos xefs com la Carme Ruscalleda i en Fermí Puig, que ens ensenyaran com aconseguir, a la cuina de casa, que un triturat no sols estigui bo sinó que ens entri pels ulls i el nas per fer-ho més apetent.

Lloc: Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661)

Horari: 11h a 12,30h

Dies: 21, 22 i 23 de setembre (a triar només un dels 3 dies; el contingut és similar)

 

 


25-09-2017 XLIV Semana Mèdica de Bilbao
Quan: Del 25 al 28 de setembre de 2017
Hora inici: 18:00
On: Salon Areilza ll Del Colegio de Médicos de Bizkaia29-09-2017 Convocatòria Premis Nacionals de Recerca 2017
Quan: Fins el dia 29 de setembre de 2017
Hora inici: 00:00
On: .

Benvolguda, Benvolgut,

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, va convocar el proppassat maig els Premis Nacionals de Recerca, que arriben enguany a la seva 28a edició.

Com sabeu, aquests guardons reconeixen les diverses facetes tant de l’activitat investigadora com de les iniciatives de comunicació i divulgació científica, de mecenatge científic i de cooperació publicoprivada en R+I a Catalunya. Alhora, volen fomentar el reconeixement social de la ciència i divulgar entre la societat catalana l’activitat científica dels investigadors vinculats al nostre país.

Ens plau recordar-vos que el termini de presentació de candidatures finalitza el 29 de setembre de 2017 a les 14.00 hores. Aquesta gestió caldrà realitzar-la a través del web www.fundaciorecerca.cat/premi, on es pot trobar tota la informació necessària i bases per a presentar la candidatura en qualsevol de les modalitats dels Premis Nacionals de Recerca.

Segons les bases, les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, i, en general, tots els agents del sistema català de recerca i innovació, poden presentar candidatures a les seves 5 categories: Premi Nacional de Recerca; Premi Nacional de Recerca al Talent Jove; Premi Nacional de Comunicació Científica; Premi Nacional de Mecenatge Científic; i Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.

Amb el desig que valoreu positivament la convocatòria, rebeu una salutació cordial.

 

Equip Premis Nacionals de Recerca

Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació

 


20-10-2017 XX Congrés de Metges i Biolegs de Llengua Catalana
Quan: Dies 20 i 21 d'octubre de 2017
Hora inici: 08:00
On: Manresa