Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen les dades d'informació general de http://www.scacve.cat

 

Titular: Fundació Privada Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

 

C.I.F.: G61421418

 

Tipus d'activitat: Entitat de caràcter científic i cultural, sense finalitat lucrativa, de duració indefinida

 

Adreça: Carrer Major de Can Caralleu 1-7 de Barcelona

 

Contacte: academia@academia.cat

 

Dades registrals: inscrita amb el número 1038 al registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya

 

Protecció de dades

 

En virtut del disposat en la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que mitjançant l'emplenament dels formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de “Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears”, amb la finalitat de mantenir-li informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relatives a l'activitat de la Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears i els seus productes i serveis. En el cas de comunicacions comercials enviades a través de correu electrònic o mitjà equivalent, vostè ens presta el seu consentiment  exprés per l’enviament de publicitat per aquest mitjà. Vostè podrà revocar, en qualsevol moment i sense efectes retroactius, el consentiment prestat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a academia@academia.cat o bé mitjançant un escrit dirigit a “Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears”, Carrer Major de Can Caralleu 1-7 de Barcelona, acompanyant sempre una fotocòpia del seu D.N.I.