Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Notícies

Han començat els tràmits per l'elaboració del projecte de decret de la prescripció infermera
Publicada el 07/09/2017

Benvolguts/des,

Us informem que el 4 d’agost de 2017, el Departament de Salut va fer publica la memoria preliminar del Projecte de decret pel qual es regulen les condicions de la indicació, l’ús i l’autorització de la dispensació de medicaments i productes sanitaris per part de les infermeres i infermers, a traves de la paltaforma http://participa.gencat.cat/. Si aneu a la pestanya “el Govern proposa” hi podreu accedir.

 

  


En aquesta plataforma de participació ciudadana, és formulen tres preguntes, que podeu respondre si voleu participar:

1.-Considera que és necessari organitzar  la indicació i l'us de medicaments i de productes sanitaris per part de les infermeres? Creieu que suposarà un benefici per a les persones ateses pels equips assistencials?

2.- Considera adequats els termes generals en què vol basar-se la regulació que impùlsa el Govern de la Generalitat?

3.-S'hauríem de preveure altres objectius diferents als esmentats prèviament?

Aquest tràmit forma part del procediment admisntratiu comú de les admisntracions públiques, previ a l'elaboració dels reglaments.

Adjuntem el document que està penjat a la plataforma, on s'expliquen els termes que justifiquen l'elaboració d'aquest decret.

Cordialment,