Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Notícies

ACTE CLOENDA CURS 2018-2019
Publicada el 12/06/2019

L'Acadèmia Mèdica Balear va celebrar el passat dimecres 12 de juny a la sala d'actes del Col·legi de Metges la cerimònia de cloenda del curs acadèmic 2018-2019 en la qual es va fer entrega a la Dra. Josefa Terrasa Pons del Premi Honorífic "Acadèmia Mèdica Balear" per la seva trajectòria professional i personal.

 

A més, al llarg de l'acte es van lliurar els Premis de Recerca 2018 i les Beques per a la rotació de Residents 2019. Els premiats van ser:

 

- Premi de Recerca, dotat amb 2.000 euros, concedit al Dr. Lluis Masmiquel, autor del treball “Phytate Decreases Formation of Advanced Glycation End-Products in Patients with Type II Diabetes: Randomized Crossover Trial” publicat a la revista Scientific Reports 2018.

 

- Accèssit de 1.000 euros d'aquest mateix premi va ser concedit al Dr. Jaume Giménez pel treball “Capture-recapture and anti-tuberculosis drug prescriptions, Balearic Islands, Spain, 2010–2012”, publicat a la revista International Journal of Tuberculosis and Lung Diseases 2018.

 

- Beca dotada amb 1.500€ a Laura Valiña Amado, per la seva rotació entre gener i abril del 2020 al Washington University in St. Louis, Department of Pathology and Immunology.

 

- Beca dotada amb 1.500€ a Andra Craus Miguel, per la seva rotació entre setembre i octubre del 2019 al Memorial Sloan Kaettering Cancer Center, a Nova York, a la unitat de Cirurgia Colorrectal.

 

Posteriorment, va tenir lloc l’entrega del Premi Honorífic "Acadèmia Mèdica Balear", que es va lliurar a la trajectòria professional i personal de la doctora Josefa Terrasa Pons.

 

L’acte va concloure amb la conferència titulada “Los Sonidos del Universo”, conduïda per el Professor Sasha Husa, del Grup d’Estudi de les Ones Gravitacionals de la Universitat de les Illes Balears i del Centro Internacional de Ciencias Teóricas (ICTS) de Banglore (India).