Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Farmàcia

Qui som?

La secció de Farmàcia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, dins la seva filial del Vallès Oriental està formada per farmacèutics de diversos àmbits professionals, tant d’oficina de farmàcia, com d’hospital , d’atenció primària o de la indústria

 

És una nova secció formada fa un any que està oberta a tots els farmacèutics de la comarca que hi vulguin participar, col·laborar i aportar nous punts de vista.

 

Objectius

Dins els nostres principals objectius es troben:

  • Crear un lloc de trobada on els farmacèutics tinguem la possibilitat de compartir opinions, idees, i treballs amb altres professionals del mateix sector dins la comarca.
  • Col·laborar amb altres professionals de la salut dins del nostre àmbit, com metges, infermeres, psicòlegs, etc... i establir així un marc de treball i de comunicació conjunt.
  • Facilitar la Formació Continuada dels farmacèutics dins la Comarca del Vallès Oriental, a través de conferències i cursos amb temes d’interès.
  • Treballar conjuntament amb les altres seccions de l’Acadèmia, i participar en diferents projectes com el grup d’estudi i recerca en malalties cardiovasculars (GERC) i altres grups de treball, i d’aquesta manera facilitar la incorporació del farmacèutic dintre de l’equip multidisciplinari d'atenció al pacient.

 

Metodologia de treball

La secció de Farmàcia es reuneix mensualment, i a través del vocal designat, fa arribar les propostes a a la Junta de la filial.

 

Activitats de l’any Acadèmic 2002-2003

 

Dia 12-12-02: Detecció i resolució de problemes relacionats amb medicaments i relació interprofessional. Benet Fité i Novelles

 

Dia 27-03-03: Abordatge del fumador - Deshabituació tabàquica. Mireia Massot Mesquida

 

Dia 29-05-03: Sistemes personalitzats de dosificació. Problemes en el compliment terapèutic. Rafael Borras i Vives

 

Dins l’any acadèmic en curs, es portaran a terme altres conferències i cursos que encara s’han d’acabar de concretar.