Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Grup d’Estudi i Recerca Cardiovascular

Què és?

És un grup de professionals de l’atenció primària i de l’àmbit hospitalari del Vallès Oriental que des de l’any 1992 es dediquen a l’estudi i recerca cardiovascular; formant part de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, i està integrat per professionals.

 

Quins són els objectius del GERC?

Millorar els coneixements sobre els diferent factors de risc cardiovasculars entre els professionals de sanitat i a la vegada intentar l’aplicació de les evidències científiques a la nostre població.

 

Mètode de treball:

Promoure treballs de recerca cardiovascular i discussió bibliogràfica en dos-tres reunions trimestrals que es realitza al C.A.P Sant Miquel. Qualsevol iniciativa és valorada i recolzada per la resta de companys, tota aquesta tasca culmina cada dos anys amb la realització d’unes Jornades de Treball en Factors de Risc i Malalties Cardiovasculars en la que participen la major part dels metges i infermeres de la comarca del Vallès Oriental.

 

Aquest grup està obert a tots els professionals de la sanitat del Vallès Oriental que vulguin participar.

 

Com contactar?

  • - Secretaria de la filial de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears al Vallès Oriental: Mercè Estrany
  • - Telèfon: 93 860 09 30 (dimarts i dijous de 19 a 21 hores)
  • - Correu electrònic: 8510rfm@comb.es