Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Psicologia / Psiquiatria

La Secció de Psiquiatria i de Psicologia de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Filial del Vallès Oriental es va formar fa més o menys 1 any per inquietud de la pròpia Junta de l'Acadèmia i d'uns psiquiatres i psicòlegs de la comarca vinculats des de fa temps a l' Acadèmia.

 

El nostre objectiu és promoure la formació psiquiàtrica i psicològica als professionals que treballen en el món sanitari (infermeres, metges de capçalera, metges especialistes, etc.)

 

La Secció ja constituïda està oberta a tots els que estiguin interessats en aquests temes i a tots els psicòlegs i psiquiatres de qualsevol escola psicoterapèutica que treballin o visquin a la comarca. És el nostre objectiu tenir una visió integradora de totes les tendències i escoles de psiquiatria i de psicologia: dinàmiques, biologistes, conductistes, sistèmiques, etc.

 

Pretenem una reflexió bio-psico-social del fet d’emmalaltir i de la malaltia física o psíquica que ajudi a entendre a la persona com un tot.

 

De cara al curs 2002-2003 hem organitzat 4 xerrades sobre Psicosomàtica el mes de novembre, on reconeguts professionals ens donaran a conèixer diferents vessants teòriques sobre el tema.

 

També tenim previst organitzar una Jornada de Salut Mental el mes juny de 2003, tal i com vam fer fa 2 anys.

 

Estem oberts a altres propostes que vulgueu fer. Contacteu amb nosaltres a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Filial del Vallès Oriental.