L'Acadèmia

Notícies

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 400+
Publicada el 17/03/2016

segell

“La Fundació Acadèmia obté el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 400+”

 

El passat mes de desembre, la Fundació Acadèmia va rebre el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 400+, que certifica la qualitat del seu sistema de gestió, després d’haver superat amb èxit l’avaluació externa de l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR).

 

El model EFQM d’excel·lència és un marc pràctic que permet avaluar les organitzacions, ajudant-les a identificar els punts forts i les àrees de millora en relació amb la seva visió i missió, i té com a finalitat impulsar i estimular la millora contínua d’una organització.

 

Les organitzacions que apliquen aquest model poden sol·licitar els diferents nivells de segells d’excel·lència de l’EFQM (+200, +300, +400 i +500).

 

Els conceptes fonamentals del model són mantenir en el temps resultats excepcionals, afegir valor per als clients, assolir l’èxit mitjançant el talent de les persones, gestionar amb agilitat, liderar amb visió, inspiració i integritat, aprofitar la creativitat i la innovació, desenvolupar la capacitat de l’organització i crear un futur sostenible.

 

Aquest reconeixement que ha rebut la Fundació Acadèmia, atorgat per l’European Foundation for Quality Management, només l’assoleixen les entitats que gestionen les seves activitats amb un nivell d’excel·lència demostrat, i certifica, que la Fundació Acadèmia té com objectiu principal aconseguir la satisfacció dels seus socis, societats i filials, dels seus treballadors i col·laboradors, i de la societat en general.

 



segell
aenor
club