Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

L'Acadèmia

Tauler d'anuncis


METGE/SSA ESPECIALISTA EN NEUROLOGIA
Publicació: 10/07/2019
Referència: 8130
Descripció:

El CONSORCI SANITARI DE L'ANOIA, institució Sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/una:

METGE/SSA ESPECIALISTA EN NEUROLOGIA

En dependència de la Directora de Medicina Interna i Especialitats Mèdiques la seva principal activitat serà de neurologia clínica, englobant les diferents àrees: general, demències, vascular, desmielinitzant, neuromuscular, epilèpsia, etc. Realitzant-se l’activitat a planta i a consultes externes i donant-se l’oportunitat de crear un nou projecte en relació als objectius de l’hospital. 

Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de llicenciat/da o grau en Medicina i Cirurgia, disposar del títol d’especialista en Neurologia (via MIR o disposar de la corresponent homologació).

 Es valorarà:

  • Experiència professional acredita en l’àrea.
  • Experiència en la realització d’exploracions complementàries com EMG, eco doppler TSA i transcraneal.
  • Formació contínua complementària.
  • Capacitat organitzativa i de recerca.
  • Capacitat de treball en equip.
  • Coneixements en llengua catalana, tant oral com escrit, adequat a les funcions.

 S’ofereix: Contracte laboral amb dedicació completa, incorporació immediata, carrera professional, docència i formació.

 Les dades dels/les candidats/es seran tractades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

 Candidats/es interessats/des: Enviar CV a [email protected], indicant referència Neurologia. Data límit de presentació de candidatures el 15 d’agost de 2019.