Imprimir
   
Faci clic aquí si no veu bé aquest correu


· Societat Catalana de Neurofisiologia Clínica ·


<>

Benvolguts col·legues,

 

Us recordem que el pròxim 28 d’abril de 2017 organitzem a Tarragona la IX reunió anual de les Societats Catalanes de Neurofisiologia Clínica i Electromiografia, així com també la II Reunió anual de personal tècnic i d’infermeria en Neurofisiologia Clínica (TINFS).

 

El tema a tractar és: LA NEUROFISIOLOGIA CLÍNICA APLICADA A LA PEDIATRIA. Se us adjunta el programa científic.

 

La reunió es farà al Seminari de Tarragona, darrera la Catedral, en un edifici que forma part del patrimoni històric de la ciutat i que ha estat remodelat recentment. En acabar el contingut científic, a les 18h, ens faran una visita guiada pel Seminari. Disposem d’un aparcament gratuït, pàrking el Roqueral, al passeig Torroja, (adjunto imatge), situat al darrera del Seminari.

 

A la reunió hi pot assistir tot el personal sanitari interessat en el tema: neurofisiòlegs clínics, infermeres i tècnics especialitzats en neurofisiologia clínica, pediatres, neuròlegs, rehabilitadors, etc. Us preguem que feu difusió d’aquest correu a totes les persones que puguin estar interessades en assistir-hi.

 

La inscripció és gratuïta i les places són limitades. Us prego que tothom que hi vulgui assistir empleni la inscripció en aquest enllaç https://goo.gl/cb5GkJ. La data límit per cursar la inscripció és el 5 d’abril. Està previst, al final de la jornada, el lliurament del certificat d’assistència a cadascun dels inscrits.

 

Com a novetat d’aquest any, es convoquen sis premis per a les millors comunicacions orals. Aquests premis correspondran a cadascun dels apartats següents:

1. Electroencefalografia

2. Son

3. Potencials Evocats

4. Monitoratge Neurofisiològic Intraoperatori

5. Electromiografia

6. Qualitat i gestió

 

Us encoratjo a tots/-es a assistir a la reunió i a col·laborar amb els vostres treballs en forma de presentacions de tipus “comunicació oral”. Trobareu un document adjunt amb les normes a seguir per enviar els resums. La data límit per fer arribar els resums de les presentacions és el 5 d’abril de 2017, al correu electrònic: [email protected]

 

Poden consultar tota la informació en els següents enllaços:

 

Programa

 

Inscripcions

 

Normes de comunicacions

 

Mapa d'accés

 

 

Us esperem a Tarragona,

 

Atentament,

 

Vicenç Pascual Rubio

Comitè organitzador 
Vostè rep aquesta informació com a soci de l'Acadèmia, o com antic alumne d'alguna de les activitats formatives.
Les seves dades formen part del fitxer gestionat per la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques (Major de Can Caralleu, 1-7, 08017 Barcelona), i únicament seran tractades als afectes d'enviar-los informació referent a serveis i activitats que es porten a terme des de la Fundació Acadèmia. D'acord amb la legislació vigent se li comunica que pot exercir davant el Responsable del Tractament, és a dir, la Fundació esmentada, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició. Se li comunica que es pot adreçar al Delegat de Protecció de Dades a través de l'e-mail [email protected] | www.academia.cat. Així mateix se li indica que en cas de considerar vulnerats els seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Agència Estatal de Protecció de Dades.