Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Notícies

Vols col·laborar amb la Societat Catalana de Logopèdia? / ¿Quieres colaborar con la Sociedad Catalana de Logopedia?
Donatius / Donativos
Publicada el 10/09/2019

Procediment per fer donacions.

Procedimiento para realizar donaciones.


Podeu fer una aportació a la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears amb destinació a la Societat Catalana de Logopèdia. 

Per tal de beneficiar-vos de tots els avantatges fiscals de fer una donació, aconsellem us poseu en contacte amb el Sr. Jaume Solé, de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques (932031050, [email protected]) i seguir les seves instruccions. Ell us facilitarà el procediment (ingrés al ccc ES25-0081-0377-9700-0102-3008, amb el Concepte: "Societat Catalana Logopèdia + el vostre nom") i els certificats corresponents.

Gràcies d'antuvi per la vostra participació.

Presidència.

-----------------------

Pueden hacer una aportación a la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears con destino a la Societat Catalana de Logopèdia. 

A fin de beneficiarse de todas las ventajas fiscales de hacer una donación, aconsejamos se pongan en contacto con el Sr. Jaume Solé, de la Acadèmia de Ciències Mèdiques (932031050, [email protected]) y seguir sus instrucciones. Él les facilitará el procedimiento (ingreso en la ccc ES25-0081-0377-9700-0102-3008, con el Concepto: "Societat Catalana Logopèdia + su nombre") y los certificados correspondientes.

Gracies de antemano por su participación.

Presidencia.



Etiquetes:  donativos, donatius, colaboraciones, col·laboracions