Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto

Notícies

COMUNICAT DE LA SOCIETAT CATALANA DE LOGOPÈDIA
Comunitat COVID-19
Publicada el 12/03/2020

Benvolguts:

A partir de les noves instruccions que el Govern de la Generalitat ha transmès als sistemes de salut i educatiu de Catalunya per l’elevació del nivell d’alerta contra el COVID-19, la Societat Catalana de Logopèdia ha decidit l’ajornament fins a data segura de totes les seves activitats programades.

Conscients del trasbals que això pot produir demanem disculpes per aquesta obligada decisió i agraïm la vostra comprensió en aquests moments excepcionals. Us preguem, tanmateix, romangueu atents a les declaracions oficials que es realitzin des de la Generalitat de Catalunya.

Respecte a recomanacions de tipus professional per al col·lectiu de logopedes, us remetem al Comunicat d’avui dels òrgans competents (CGCL i Col·legis de Logopedes) que podeu trobar en el següent enllaç:  

https://www.consejologopedas.com/noticias/108_COMUNICADO_DEL_CONSEJO_GENERAL_DE_COLEGIOS_DE_LOGOPEDAS_Y_LOS_14_COLEGIOS_DE_LOGOPEDAS_AUTON_MICOS_ANTE_LA_ALERTA_SANITARIA_POR_EL_COVID_19_.html

Rebeu una cordial salutació,  

Andreu Sauca i Balart
President
Societat Catalana de Logopèdia.
www.soclogopedia.org


Etiquetes:  SOCLOG, Coronavirus, COVID-19, Comunicat


Comunicat_covid-19
Comunicat_covid-19