Per millorar els nostres serveis, emprem cookies amb finalitats estadístiques. Si continues navegant, entenem que acceptes que n'utilitzem.
Pots ampliar la informació en la Política de Privacitat.
Accepto
Preparació de les sales de l’Acadèmia pel proper curs 2020-2021, en format webinar i presencial:
Durant el mes de juliol amb l’experiència de les accions dutes a terme amb el nou sistema webinar i totes les aplicacions que ens permet, està previst adequar les sales de l’Acadèmia per al proper curs acadèmic 2020-2021, d’acord amb les normes fixades pels diferents Departaments del Govern de la Generalitat DOGC 18/06/2020.

Aquestes normes inclouen l’aforament de les sales, circuits de mobilitat interior, d’entrada i sortida, mesures de seguretat i control d’accés i sistemes d’higiene i neteja, informació que els farem arribar a l’inici del curs durant el mes de setembre.

També es prepara la nova organització de treball del personal de l’Acadèmia, seguint les pautes establertes en l’etapa de represa per tal de poder-los seguir oferint, com sempre, el nostre suport amb el nivell de qualitat esperat.

Volem agrair els suggeriments que han fet arribar a les seves secretaries de l’Acadèmia i que han ajudat molt per dissenyar, al mateix temps, el canvi tecnològic que ha calgut impulsar en el model formatiu.

Gerència

Cartes del President de l'Acadèmia 
 
Fonts d'informació i comunicats d'autoritats sanitàries 
Informació d'interès sobre el coronavirus SARS-CoV-2

>> veure informació
Activitats: dissabte, 11 de juliol de 2020

activitats