BEQUES DE ROTACIÓ EXTERNA

Termini: 31/05/2024
Dotació: 1.500€

Objectiu

Recolzar a residents que facin la seva rotació fora de les Illes Balears dels programes de MEDICINA, INFERMERIA, BIOLOGIA, FARMÀCIA, QUÍMICA i PSICOLOGIA

Bases

  1. S’hi podran presentar tots els residents dels esmentats programes de formació dels dos darrers anys de l’especialitat, que siguin socis de l’Acadèmia Mèdica Balear, i que estiguin fent la residència a algun centre hospitalari de les Illes Balears.
  2. Les beques es concediran per a estades d’un mínim de dos mesos a centres de prestigi reconegut, durant el període de rotació lliure del programa de formació, que s’haurà de dur a terme entre els mesos de gener i desembre del 2025.
  3. Es concediran anualment 2 beques, amb una dotació de 1.500 euros cada una, segons la durada i el programa de formació presentat. La concessió d’aquesta beca es incompatible amb haver rebut una altra beca per a la mateixa rotació.
  4. Amb la concessió de la beca s’atorgarà també un any de quota de soci a l’Acadèmia.
  5. Per optar a una de les beques, el sol·licitant haurà d’enviar a l’Acadèmia, com a màxim el dia 31 de maig de 2024, els documents següents:
    1. Currículum Vitae.
    2. Autorització de la Comissió de Docència.
    3. Acceptació del centre on es farà l’estada.
    4. Breu Memòria on s'expliquin els objectius de formació o investigació que el resident vol assolir a l’esmentat centre.
    5. Període de rotació lliure seleccionat (mesos de l’any). 
    • S’ha d’enviar un exemplar de cada document per correu electrònic a l’adreça ambalear@academia.cat
  6. El jurat estarà format per membres de la Junta Permanent de l’Acadèmia Mèdica Balear. La decisió del jurat serà inapel·lable.
  7. El jurat valorarà per a l’adjudicació, el currículum del resident, així com la qualitat investigadora i docent del centre seleccionat, i els objectius de formació o investigació especificats.
  8. Serà de caràcter obligatori l’assistència a la Cerimònia de Lliurament de les beques, que tindrà lloc a un capvespre a mitjans del mes de juny (data pendent de concretar) a la seu de l’Acadèmia Mèdica Balear, Passeig Mallorca 42, Palma. En cas d’impossibilitat d’assistir-hi personalment es tendrà que delegar en un familiar o en un company de Residència.
  9. La presentació d’una sol·licitud implica l’acceptació d’aquestes bases.